Bintang

mesin

Nyetak mbobol cilik Circuit saka EZC lan T1 seri

Padha siji saka mangsa Circuit anyar dirancang dening perusahaan kita. Sawijining dirating voltase jampel punika 800V, iku cocok kanggo 50HZ AC, voltase operasi Rated 690V lan below.The piranti digunakake ing arang diuripake sirkuit lan motor arang miwiti. The mbobol sirkuit nduweni fungsi kakehan, short circuit lan pangayoman ing-voltase, lan bisa nglindhungi garis lan peralatan daya saka karusakan.

Padha siji saka mangsa Circuit anyar dirancang dening perusahaan kita.  Sawijining dirating voltase jampel punika 800V, iku cocok kanggo 50HZ AC, voltase operasi Rated 690V lan below.The piranti digunakake ing arang diuripake sirkuit lan motor arang miwiti.  The mbobol sirkuit nduweni fungsi kakehan, short circuit lan pangayoman ing-voltase, lan bisa nglindhungi garis lan peralatan daya saka karusakan.

Cara MESIN TOOLS CAN PARTNER

WITH YOU EVERY STEP OF cara THE.

Saka milih lan configuring hak
mesin kanggo proyek kanggo ngewangi sampeyan Finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

KAREP

Statement

Zhejiang Demin Co., Ltd. dumunung ing Xiangyang Industrial Zone, Liushi Town, Yueqing City, Provinsi Zhejiang, China. Ing wektu sing padha, Liushi Town uga dikenal minangka Electric Capital of China. Demin Electric profesional melu desain electrical kurang-voltase, Manufaktur, dodolan lan layanan minangka salah siji saka perusahaan. Our company utamané mrodhuksi DZ47 miniatur Circuit mbobol, DZ47 bocor Circuit mbobol, MCCB, DZ15 Circuit mbobol, DZ15LE bocor Circuit Breakers, DZ20 seri bocor sirkuit mangsa, MCCB transparent, ACB, ngalih bocor lan tembok ngalih lan Sockets wall lan ing.

01
02
03
04
05
06
07
08

anyar

NEWS

  • Circuit Protection mangsa (nyetak sirkuit cilik mangsa)

    mangsa sirkuit Protection bisa dipérang dadi rong kategori, siji nuduhake mbobol sirkuit mung kanggo nglindhungi operasi normal, lan liyane iku kabutuhan Circuit mbobol kanggo loro pangayoman lan operasi arang. Sawise jinis terakhir saka kahanan perlu nimbang condit operasi ...