China 2/3/4 Pole ngisolasi knifes ngalih Produsen lan Supplier | Demin

2/3/4 knifes ngisolasi Pole ngalih

Short Description:

Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: DEMINDQ
Model Panggil: HD11F-400-38 Max. Saiki: 380A
Max. Voltase: 400V jeneng produk: Manual Ganti
Dirating saiki: 400A voltase dirating: 380V
Ketik: Manual Transfer Ngalih Dirating frekuensi: 50Hz-60Hz
Standard: GB14048.3 / IEC60947-3 Warna: Gray

Detail produk

Tags Product

Packaging & Delivery
Unit sade: item Single
Single ukuran paket: 50X50X50 cm
Single bobot reged: 22,0 kg
Lead Wektu :
Jumlahe (Piece) 1 - 1000 1001 - 2000 > 2000
Est. Wektu (dina) 10 12 Kanggo dipunrembag

 

Description Product

Lingkup aplikasi

Open piso ngalih saka seri DM lan seri HS sing cocok kanggo AC 50 Hz, dirating voltase AC 400V, DC 230V, panas saiki kanggo 4000A pesawat sakabehane piranti distribusi, AC saiki kanggo 4000A piranti distribusi lengkap. A ngalih piso karo Extinguishing kamar busar digunakake kanggo nguripake lan break sirkuit mbukak. ngalih piso tanpa busar Extinguishing kamar mung kanggo hubungan electrical. Piso ngalih prasaja ing struktur lan gampang operate. Iki ketemu IEC 60947-3 lan GB140483 standar.

T echnical parameter

Dadi panas Ith saiki

200A

400A

600A

1000A

1500A

2000A

3000A

4000A

Dirating voltase jampel Ui

660V

voltase operasi dirating Ue

AC400V, DC230V

dirating Frequency

50Hz

Gunakake Kategori

AC-20, AC-23

Kapasitasipun sambungan (RMS)

2 kV

4 kV

6 kV

10 kV

15kV

20kV

30kV

/

Kapasitasipun bejat (RMS)

1.6kV

3.2kV

4.8kV

8kV

12kV

16kV

24kV

/

1 toleransi listrik short-term (RMS)

10k

20kV

25kV

30kV

40kV

50kV

60kV

80kV

urip Teknik

10000

10000

5000

5000

3000

2000

1000

500

urip Listrik)

1000

1000

800

800

500

300

200

100

Operational pasukan F

≤250N

≤300N

≤350N

≤400N

≤450N

≤500N

≤600N

≤800N

Informasi Company

Sertifikasi kita

证书 01

kauntungan kita

1. UL, CE, TUV, CQC, CCC, ISO9001 Certificates
2. Luwih saka 11 taun, pengalaman Pabrik
3. 75% saka produk kita sing dièkspor menyang Eropah, Utara, Amerika kidul, Afrika lan negara liyane ing Asia.
4. Ukuran Factory: 6500 m2.
5. kapasitas tèknologi Kuwat, majeng peralatan testing produksi.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita