China 3 Pole Circuit mbobol Produsen lan Supplier | Demin

3 Pole mbobol sirkuit

Short Description:

Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: DEMINDQ
Panggil Model: DMB1T-63H Ketik: Mini
Cagak Panggil: 1 jeneng produk: DMB1T-63H
Dirating saiki: 40a voltase dirating: 400V
Breaking kapasitas: 8kA Standard: IEC / EN60947
Warna: Gray Pole: 1P / 2P / 3P / 4P

Detail produk

Tags Product

Packaging & Delivery
Unit sade: item Single
Single ukuran paket: 50X50X50 cm
Single bobot reged: 25,0 kg
Lead Wektu :
Jumlahe (Piece) 1 - 15000 > 15000
Est. Wektu (dina) 11 Kanggo dipunrembag

DMB1T-63H luwes saiki miniatur Circuit mbobol

Description Product

1. pangayoman Reliable ing cilik saka kakehan termal lan short circuit
2. Cocog kanggo kothak distribusi incompact instalasi
3. Contact Indikator posisi red-ijo
4. Utama lapangan aplikasi ngoper lan pangayoman saka motor AC telung phase karo ratings daya nganti 15kw ( 380 / 400V) lan konsumen liyane munggah to40A
5. Uga cocok minangka ngalih utama, ngisolasi ciri miturut tolEC / EN60947
6. Kabeh motor wiwitan manual karo kakehan termal tripping lan short circuit Magnetik tripping
7. terminal lan aksesori sing kompatibel karo CLS6, Z-A40 , PFIM.

Koleksi

sawetara Ajustable saiki (A)

 DMB1T-16

10-16

DMB1T-40

16-25

Informasi Company

Sertifikasi kita

证书 01

kauntungan kita

1.UL, CE, TUV, CQC, CCC, ISO9001 Certificates
2.More saka 11 taun, pengalaman Pabrik
3.75% saka produk kita sing dièkspor menyang Eropah, Utara, Amerika kidul, Afrika lan negara liyane ing Asia.
4.Factory Size: 6500 m2.
5.Strong kapasitas tèknologi, majeng peralatan testing produksi.

FAQ

1.Are sing pabrik utawa dagang perusahaan?
We are Produsèn, perusahaan kita iki didegaké ing taun 2008 lan duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing perdagangan internasional.
2. Apa produk utama?
Produk utama kita Rell, RCD, RCBO, Wektu Ngalih, Relaynd ing.
3: Do sampeyan duwe katalog? Bisa ngirim kula katalog duwe mriksa kabeh produk?
Ya, We have katalog produk. Hubungi kita ing baris utawa ngirim email kanggo ngirim katalog.
4. Bisa ngunjungi pabrik Panjenengan?
We have saka 4500 meter saka ruang lan tenanan welcome riko bisnis.
5. layanan Sembarang njamin kualitas utawa sawise-sales?
Kabeh produk duwe 2-5 years'Guarantee. Yen complaint kualitas, kita bakal menehi metu solusi ing 5 dina.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita