China ngalih Circuit mbobol Produsen lan Supplier | Demin

ngalih Circuit mbobol

Short Description:

Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: DEMINDQ
Model Panggil: DMB1-63 H-2 Ketik: Mini
Cagak Panggil: 2 jeneng produk: DMB1-63 H-2
Dirating saiki: 63A voltase dirating: 230 / 400V
Standard: IEC60898-1 Breaking kapasitas: 6KA
frekuensi dirating: 50Hz Pole: 1P 2P 3P 4P
Material: High Standard Plastic Tembaga Warna: Hitam Putih .... Meet

Detail produk

Tags Product

Packaging & Delivery
Unit sade: item Single
Single ukuran paket: 50X50X50 cm
Single bobot reged: 25,0 kg
Lead Wektu :
Jumlahe (Piece) 1 - 5000 5001 - 15000 15001 - 20000 > 20000
Est. Wektu (dina) 5 10 13 Kanggo dipunrembag

mbobol pinter pinter mangsa sirkuit miniatur Circuit mbobol

Description Product

 High-bejat mangsa sirkuit miniatur DMB1-63H-2 seri sing cocok kanggo AC 50Hz, dirating voltase 230V / 400V lan ngisor.  Ing garis karo dirating saiki 63A utawa ngisor,  produk nduweni fungsi saka short circuit lan pangayoman kakehan kanggo peralatan listrik. Prodhuk digunakake ing peralatan arang diowahi. Wis karakteristik katon ayu, volume cilik, bobot cahya, setelan akurat saka tripping saiki, tumindak dipercaya, kemampuan bejat dhuwur lan tripping cepet. The mbobol sirkuit kasusun saka guide alur, kontak tambahan, weker kontak Indikator, ing-voltase tripper, penambah gairah tripper lan aksesoris liyane. Ing wektu sing padha, Nihan lan komponen sing digawe saka retardant semangat dhuwur lan impact plastik tahan, kang wis urip dawa layanan lan luwih meets kabutuhan users.It wis produk utamané dipigunakaké kanggo pangayoman saka bangunan cahya lan distribusi sistem, lan wis fungsi hubungan. Produk iki meets IEC 60898-1 lan GB / standar T10963.1.

 parameter Technical

Jeneng merek

DEMINDQ Circuit mbobol

Panggonan Asal:

 ZHEJIANG CHINA

Panggil model

DMB1-63H-2

Koleksi

C

Dirating ln saiki ( A )

6A 10A 16A 20A 25A 32a 40a 50A 63A

voltase dirating (V)

230 / 400V

UItimate kapasitas bejat Icu ( KA )

6000A

frekuensi dirating

50 / 60Hz

aplikasi

Kluwarga , industri

Pole

1P 2P 3P 4P

bobot

 

Teknik urip

10000

warna

putih

Informasi Company

Sertifikasi kita

证书

kauntungan kita
  • UL, CE, TUV, CQC, CCC, ISO9001 Certificates
  • Luwih saka 11 taun , pengalaman Pabrik
  • 75% saka produk kita sing dièkspor menyang Eropah, Utara, Amerika kidul, Afrika lan negara liyane ing Asia.
  • Pabrik Size: 6500 m 2.
  • kapasitas tèknologi kuwat, majeng peralatan testing produksi.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita