ZGJEDHURA

Machines

Formohem siguresa rasti i EZC dhe T1 seri

Ata janë një nga breakers qark të reja të projektuar nga kompania jonë. tensionit të vlerësuarat saj izolim është 800V, ai është i përshtatshëm për 50Hz AC, Vlerësuar me tension operativ 690V dhe below.The pajisje është përdorur në rrallë kaloi qarqeve dhe motore rrallë filluar. Ndërprerësi ka funksionet e mbingarkesës, qark të shkurtër dhe mbrojtje nën-tension, dhe mund të mbrojtur linjat dhe pajisjet energjisë nga dëmtimi.

Ata janë një nga breakers qark të reja të projektuar nga kompania jonë.  tensionit të vlerësuarat saj izolim është 800V, ai është i përshtatshëm për 50Hz AC, Vlerësuar me tension operativ 690V dhe below.The pajisje është përdorur në rrallë kaloi qarqeve dhe motore rrallë filluar.  Ndërprerësi ka funksionet e mbingarkesës, qark të shkurtër dhe mbrojtje nën-tension, dhe mund të mbrojtur linjat dhe pajisjet energjisë nga dëmtimi.

METODAT Machine Tools mund të partnerit

Me ju në çdo hap të rrugës.

Nga zgjedhjen dhe konfigurimin e duhur
makinë për punën tuaj për të ndihmuar ju të financuar blerjen që gjeneron fitime të dukshme.

MISIONI

DEKLARATA

Zhejiang Demin Electric Co, Ltd ndodhet në Xiangyang Zona Industriale, Liushi qytetit, Yueqing City, Provinca Zhejiang, Kinë. Në të njëjtën kohë, Liushi Qyteti është i njohur edhe si Kryeqyteti elektrike të Kinës. Demin Electric është një profesionist i angazhuar në hartimin tensionit të ulët elektrik, prodhimit, shitjes dhe shërbimit si një ndërmarrje. Kompania jonë kryesisht prodhon DZ47 miniaturë Circuit Breaker, DZ47 qark rrjedhje shkelës, MCCB, DZ15 Circuit Breaker, DZ15LE rrjedhje Circuit Breakers, DZ20 rrjedhje seri breakers qark, MCCB transparent, ACB, çelsin rrjedhje dhe mur çelsin dhe bazat mur dhe kështu me radhë.

01
02
03
04
05
06
07
08

i fundit

LAJME

  • siguresa e mbrojtjes (siguresa modeluar rast)

    breakers qark mbrojtja mund të ndahen në dy kategori, njëra ka të bëjë me siguresa vetëm për të mbrojtur funksionimin normal, dhe të tjera është nevoja ndërprerësi për të dy mbrojtjen dhe funksionimin e rrallë. Pas llojin e dytë të situatës nevojë të marrin në konsideratë condit operativ ...