diulas

mesin

Dijieun breaker hal circuit of EZC na T1 runtuyan

Aranjeunna salah sahiji breakers circuit anyar dirancang ku parusahaan urang. Na dipeunteun tegangan insulasi nyaeta 800V, éta cocog pikeun 50HZ AC, tegangan operasi Dipeunteun 690V na below.The alat anu dipaké dina jarang switched sirkuit na motor jarang dimimitian. The breaker circuit boga fungsi overload, circuit pondok tur panangtayungan handapeun-tegangan, jeung bisa ngajaga garis jeung alat kakuatan tina karuksakan.

Aranjeunna salah sahiji breakers circuit anyar dirancang ku parusahaan urang.  Na dipeunteun tegangan insulasi nyaeta 800V, éta cocog pikeun 50HZ AC, tegangan operasi Dipeunteun 690V na below.The alat anu dipaké dina jarang switched sirkuit na motor jarang dimimitian.  The breaker circuit boga fungsi overload, circuit pondok tur panangtayungan handapeun-tegangan, jeung bisa ngajaga garis jeung alat kakuatan tina karuksakan.

Métode mesin parabot tiasa pasangan

Sareng anjeun unggal lengkah jalan.

Ti milih na Konfigurasi bener
mesin keur proyek Anjeun pikeun nulungan anjeun ngabiayaan nu meuli anu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

misi

parnyataan

Zhejiang Demin Electric Co., Ltd. ieu lokasina di Xiangyang Parabot Industrial, Liushi Bandar, Yueqing Kota, Propinsi Zhejiang, Cina. Dina waktu nu sarua, Liushi Town ieu ogé dipikawanoh salaku Electric Capital Cina. Demin Electric mangrupakeun profésional dina aktipitas design listrik low-tegangan, manufaktur, jualan na layanan saperti salah sahiji perusahaan anu. parusahaan urang utamana ngahasilkeun DZ47 miniatur circuit breaker, DZ47 leakage circuit breaker, MCCB, DZ15 circuit breaker, DZ15LE leakage Circuit Breakers, DZ20 runtuyan leakage circuit breakers, MCCB transparan, ACB, saklar leakage na témbok pindah sarta sockets témbok jeung saterusna.

01
02
03
04
05
06
07
08

panganyarna

wartos

  • circuit panyalindungan breakers (dijieun circuit hal breakers)

    breakers circuit panyalindungan bisa dibagi jadi dua kategori, salah nujul kana breaker circuit ukur ngajaga operasi normal, sarta lianna nyaeta kabutuhan circuit breaker pikeun duanana perlindungan sarta operasi carang. Sanggeus tipe dimungkinkeun kaayaan kudu mikirkeun condit operasi ...