Cina 2/3/4 kutub isolating knifes pindah Produsén na Supplier | Demin

2/3/4 knifes isolating kutub pindah

Pondok Description:

Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran brand: DEMINDQ
Model Jumlah: HD11F-400-38 Max. Ayeuna: 380A
Max. Tegangan: 400V Ngaran produk: Manual Robah
Dipeunteun ayeuna: 400A tegangan dipeunteun: 380V
Ketik: Manual Transfer Pindah Dipeunteun frékuénsi: 50Hz-60Hz
Baku: GB14048.3 / IEC60947-3 Warna: Gray

jéntré produk

Tags produk

Bungkusan & Taliwang
Unit ngajual: item Tunggal
Hiji ukuran pakét: 50X50X50 cm
Hiji beurat kotor: 22,0 kg
Waktos prosés :
Kuantitas (Piece) 1 - 1000 1001 - 2000 > 2000
Est. Waktos (poé) 10 12 Bisa disawalakeun

 

Panjelasan Produk

Lingkup aplikasi

Buka péso pindah ti séri DM jeung runtuyan HS anu cocog pikeun AC 50 Hz, dipeunteun tegangan AC 400V DC 230V, Élmu sarta Téknik ayeuna mun 4000A set lengkep alat distribusi, Élmu sarta ayeuna keur 4000A alat distribusi lengkep. A switch péso kalayan hiji extinguishing chamber arc ieu dipaké pikeun ngahurungkeun tur megatkeun circuit beban. switch péso tanpa arc extinguishing chamber téh ngan pikeun isolasi listrik. Péso switch nyaéta basajan dina struktur jeung gampang pikeun beroperasi. Ieu meets IEC 60947-3 na GB140483 standar.

T echnical parameter

Élmu sarta Téknik i ayeuna

200A

400A

600A

1000A

1500A

2000A

3000A

4000A

Dipeunteun tegangan insulasi UI

660V

tegangan operasi dipeunteun ue

AC400V, DC230V

dipeunteun Frékuénsi

50Hz

Pamakéan nandakeun Categories

AC-20, AC-23

Dipeunteun kapasitas sambungan (rms)

2 kV

4 kV

6 kV

10 kV

15kV

20kV

30kV

/

Dipeunteun kapasitas pegatna (rms)

1.6kV

3.2kV

4.8kV

8kV

12kV

16kV

24kV

/

1s kasabaran listrik jangka pondok (rms)

10k

20kV

25kV

30kV

40kV

50kV

60kV

80kV

hirup mékanis

10000

10000

5000

5000

3000

2000

1000

500

hirup listrik)

1000

1000

800

800

500

300

200

100

Operasional gaya F

≤250N

≤300N

≤350N

≤400N

≤450N

≤500N

≤600N

≤800N

Émbaran parusahaan

certifications kami

证书 01

kauntungan urang

1. UL, CE, TUV, CQC, CCC, ISO9001 Sértipikat
2. Leuwih ti 11 taun, pangalaman pabrik
3. 75% produk urang nu diékspor ka Éropa, Kaler, Amerika kidul, Afrika jeung nagara séjén Asia.
4. Ukuran Kilang kitu: 6500 m2.
5. kapasitas téhnologis Strong, canggih parabot nguji produksi.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami