Cina 3 kutub circuit breaker Produsén na Supplier | Demin

3 kutub breaker circuit

Pondok Description:

Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran brand: DEMINDQ
Jumlah modél: DMB1T-63H Ketik: Mini
Kutub Jumlah: 1 Ngaran produk: DMB1T-63H
Dipeunteun ayeuna: 40A tegangan dipeunteun: 400V
Megatkeun kapasitas: 8kA Baku: IEC / EN60947
Warna: Gray Kutub: 1P / 2p / 3P / 4P

jéntré produk

Tags produk

Bungkusan & Taliwang
Unit ngajual: item Tunggal
Hiji ukuran pakét: 50X50X50 cm
Hiji beurat kotor: 25,0 kg
Waktos prosés :
Kuantitas (Piece) 1 - 15000 > 15000
Est. Waktos (poé) 11 Bisa disawalakeun

DMB1T-63H adjustable ayeuna miniatur circuit breaker

Panjelasan Produk

1. panyalindungan dipercaya bisi tina overload termal sarta sirkuit pondok
2. Cocog jeung buleud distribution incompact instalasi
3. Kontak indikator posisi beureum-héjo
4. Main widang aplikasi switching tur panangtayungan motor AC tilu-fase jeung ratings kakuatan nepi ka 15kw ( 380 / 400V) jeung pamakéna séjén nepi to40A
5. ogé cocog sakumaha switch utama, isolating ciri nurutkeun tolEC / EN60947
6. Sadaya motor starters manual kalawan overload termal tripping sarta sirkuit pondok magnét tripping
7. terminal jeung asesoris cocog sareng CLS6, Z-A40 , PFIM.

ngetik

rentang Ajustable of ayeuna (A)

 DMB1T-16

10-16

DMB1T-40

16-25

Émbaran parusahaan

certifications kami

证书 01

kauntungan urang

1.UL, CE, TUV, CQC, CCC, ISO9001 Sértipikat
2.More ti 11 taun, pangalaman pabrik
3,75% produk urang nu diékspor ka Éropa, Kaler, Amerika kidul, Afrika jeung nagara séjén Asia.
4.Factory Ukuran: 6500 m2.
5.Strong kapasitas téhnologis, canggih parabot nguji produksi.

FAQ

1.Are Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami produsén, parusahaan urang ieu diadegkeun dina 2008 sarta gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman dina perdagangan internasional.
2. Naon produk utama anjeun?
Produk utama urang téh MCB, RCD, RCBO, Waktu Pindah, Relaynd saterusna.
3: Do anjeun boga katalog a? Dupi anjeun ngirim kuring ka katalog mun boga dipariksa sadaya produk anjeun?
Sumuhun, Simkuring gaduh katalog produk. Mangga wartosan kami on garis atawa ngirim surelek pikeun ngirim katalog éta.
4. Dupi abdi didatangan pabrik anjeun?
Urang kudu leuwih 4500 méter pasagi workspace na tulus ngabagéakeun datangna bisnis Anjeun.
5. jasa Sakur garansi kualitas atawa sanggeus-jualan?
Sakabéh produk boga 2-5 years'Guarantee. Mun sagala keluhan kualitas, maka kami bakal méré kaluar solusi dina 5 poé.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami