Cina switch circuit breaker Produsén na Supplier | Demin

switch circuit breaker

Pondok Description:

Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran brand: DEMINDQ
Model Jumlah: DMB1-63 H-2 Ketik: Mini
Kutub Jumlah: 2 Ngaran produk: DMB1-63 H-2
Dipeunteun ayeuna: 63A tegangan dipeunteun: 230 / 400V
Baku: IEC60898-1 Megatkeun kapasitas: 6KA
frékuénsi dipeunteun: 50Hz Kutub: 1P 2p 3P 4P
Bahan: High Standar Plastik Tambaga Warna: Hideung Bodas .... papanggih

jéntré produk

Tags produk

Bungkusan & Taliwang
Unit ngajual: item Tunggal
Hiji ukuran pakét: 50X50X50 cm
Hiji beurat kotor: 25,0 kg
Waktos prosés :
Kuantitas (Piece) 1 - 5000 5001 - 15000 15001 - 20000 > 20000
Est. Waktos (poé) 5 10 13 Bisa disawalakeun

breaker pinter pinter breakers circuit miniatur circuit breaker

Panjelasan Produk

 Luhur-megatkeun breakers circuit miniatur tina DMB1-63H-2 runtuyan anu cocog pikeun AC 50Hz, dipeunteun tegangan 230V / 400V jeung handap.  Dina garis kalawan dipeunteun kiwari 63A atawa handap,  produk The boga fungsi sirkuit pondok tur panangtayungan overload pikeun alat-alat listrik. Produk nu dipaké dina alat-alat jarang dirobah. Ieu boga ciri tina penampilan geulis, volume leutik, beurat lampu, setting tepat tripping ayeuna, aksi dipercaya, pangabisa pegatna tinggi na tripping gancang. The breaker circuit ngawengku pituduh rail, kontak bantu, alarem kontak indikator, di handapeun-tegangan tripper, éksitasi tripper jeung asesoris séjén. Dina waktu nu sarua, cangkang sareng komponenana dijieun tina retardant seuneu tinggi na dampak plastik tahan, anu ngabogaan hirup layanan panjang tur hadé meets kaperluan users.It ieu produk utamana dipaké pikeun panangtayungan gedong cahaya jeung sebaran sistem, sarta boga fungsi isolasi. Produk ieu meets IEC 60898-1 na GB / standar T10963.1.

 parameter teknis

Ngaran brand

DEMINDQ circuit breaker

Tempat Asal:

 Zhejiang Cina

Jumlah modél

DMB1-63H-2

ngetik

C

Dipeunteun ln ayeuna ( A )

6A 10A 16A 20A 25A 32A 40A 50A 63A

tegangan dipeunteun (V)

230 / 400V

UItimate kapasitas pegatna ICU ( Ka )

6000A

frékuénsi dipeunteun

50 / 60Hz

aplikasi

Somah , Industri

Gantar

1P 2p 3P 4P

beurat

 

mékanis Kahirupan

10000

warna

bodas

Émbaran parusahaan

certifications kami

证书

kauntungan urang
  • UL, CE, TUV, CQC, CCC, ISO9001 Sértipikat
  • Leuwih ti 11 taun , pangalaman pabrik
  • 75% produk urang nu diékspor ka Éropa, Kaler, Amerika kidul, Afrika jeung nagara séjén Asia.
  • Pabrik Ukuran: 6500 m 2.
  • kapasitas téhnologis kuat, canggih parabot nguji produksi.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami